News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Se solicită ajutorul arădenilor denumirilor de străzi! Oare Falcă e ok? Se solicită ajutorul arădenilor denumirilor de străzi! Oare Falcă e ok?
Please follow and like us:
Pin Share

Problema stringentă de care se ocupă Primăria Arad, la ora actuală, este denumirea străzilor din cartierul Cadaș-Silvaș, nu zic că nu este o problemă și pentru locuitorii zonei. Dar să anunți un concurs de sugestii de denumiri este chiar sub demnintatea unei administrații, acum când rata de infectare Covid-19 pe raza orașului atinge conte alarmante. Culmea că în aceste momente, când întreaga lume începe să lucreze pe sistemul online, administrația arădeană cere propuneri în scris cu depunere la registratură. Probabil să-l recunoască pe tâmpitul sau entuziastul care va propune Falcă 1, Falcă 2, Falcă 3 etc. pentru că oricum, Falcă este singurul făuritor al acestui orășel care nu are numele pus la cinste.

Pentru doritori de propuneri ” Până la data de 20.11.2020, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 04.11.2020, pe pagina www.primariaarad.ro secțiunea Activități normative – Transparență decizională – Proiecte de hotărâri, și la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, Luni Marți, Miercuri între orele 08:30 – 15:30, Joi între orele 08:30 – 17:30, Vineri între orele 08:30 – 14:00”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *