News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Se ştie deja că Anamaria Prodan este un fashion-icon. Când intră într-o încăpere este clar o apariţie, mai ales prin coafura ei nonconformista. Când e vorba de haine, însă, vedeta adora stilul masculin. Adesea se îmbracă în trening dar şi cu haine cât mai ciudate cu care iese mereu în evidenţă.“Mie mi se par mai frumoase hainele de bărbaţi decât hainele de femei. Poate sunt nebună, dar aşa îmi place. Nu m-am îmbrăcat niciodata ca o prinţesă. Nici nu mi se potriveşte. Sunt o fire vulcanica, o fire activa. Nici vorbă să pun chestii de bombonică pe mine”- susţine Anamaria Prodan.

Telespectatorii pot afla aceste detalii chiar din prima ediţie a show-ului, când vedeta merge la cumpărături la un magazin de lux din Dorobanţi. Anamaria îşi cumpără de acolo o pereche de pantofi foarte originali cu un toc atipic în formă de coloană vertebrală şi o pereche de blugi bărbăteşti de care este foarte mândră. Gusturile extravagante ale vedetei, programul de zi cu zi, evenimente mondene dar şi peripeţiile sale prin cantonamentul din Antalya pot fi urmărite în prima ediţie a reality show-ului “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminică, 22 aprilie de la ora 20:00 la Euforia TV

Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se va difuza din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. Într-o editie-eveniment programată în fiecare duminică, veţi putea pătrunde în “zona privata” a vieţii Aneimaria Prodan şi veţi putea urmări, pas cu pas, activităţile pe care aceasta le are în program zi de zi. Anamaria Prodan este o sumă de paradoxuri şi coincidente fericite, o fiinţă care emană feminitate dar care a răzbit într-un domeniu exclusiv masculine, de aici şi porecla “sexy-impresara”.

Din 22 aprilie, de la ora 20:00, urmăriţi vizitele Anei la stilist şi saloane de înfrumuseţare, orele sau chiar zilele petrecute în Mall-uri la shopping, cum îi pregăteşte Anamaria cine romantice lui Reghe, evenimente mondene, concerte şi recepţii la care participă alături de soţ sau de copii. Veţi vedea cum îşi răsfaţă copii, dar şi cum se ceartă la cuţite cu vecinii şi chiar spre seară puteţi primi şi bilet de voie în dormitorul Prodancei. Toate acestea în “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.euforia.tv şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *