News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

”Spune NU cerșetoriei ! ”

Local 31 august 2011 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Poliția Locală Arad demarează pe data de 01.09.2011 un nou proiect de amploare, care urmează să se desfășoare pe o perioadă de trei luni de zile.

”Spune NU cerșetoriei ! ” este campania care are ca motto un celebru citat al scriitorului Honore de Balzac – ”Feriți-vă de cerșetori; Adevărata sărăcie nu iese pe stradă” și al cărei scop principal este reducerea numărului persoanelor care practică cerșetoria în municipiu.

Dorim prin această campanie să informăm și să conștientizăm opinia publică cu privire la urmările acordării de sume de bani cerșetorilor îndeosebi în intersecții și în zonele aglomerate. În acest sens vor avea loc diverse acțiuni pe raza municipiului Arad : împărțirea de pliante care să atragă atenția asupra imaginii pe care cerșetorii o creează Aradului, efectuarea de razii împreună cu instituțiile partenere în proiect, discuții cu elevii unităților de învățământ pe marginea acestui subiect, adoptarea unor măsuri sociale care să determine scăderea numărului de cerșetori , îndeosebi minori.

De asemenea se are în vedere crearea unei baze de date cu persoanele care practică cerșetoria în mod regulat în municipiu, zonele în care activează, fotografii și contactarea părinților în cazul minorilor.

„Beneficiarii acestui proiect sunt cetățenii orașului nostru, care vor avea in urma acestor actiuni un plus de liniste . Avem nevoie de sprijinul lor mai mult ca oricând pentru reușita campaniei noastre și îi rugăm să ne fie alături. NU MAI DATI BANI CERSETORILOR ! ” precizează Viorica Graur, director executiv al Poliției Locale Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *