News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

TOP 3 secrete de design pentru o casa amenajata cu bun gust TOP 3 secrete de design pentru o casa amenajata cu bun gust
Please follow and like us:
Pin Share

Iti doresti o casa decorata simplu si cu mult bun-gust? Vrei ca atmosfera de acasa sa te incarce de energie si sa te ajute sa fii relaxat/a in acelasi timp? Ei bine, exista cateva trucuri prin care iti poti amenaja locuinta minunat fara sa depui eforturi considerabile sau sa sa cheltui foarte multi bani. Casa este o oglinda a personalitatii tale si nu uita ca amenajarea acesteia cu grija iti va aduce beneficii si bucurie zi de zi.

Iata care sunt TOP 3 secrete simple pentru o casa amenajata cu bun gust:

 

Acorda atentie compartimentarii casei

 

Nu amenaja camerele haotic si incearca sa gasesti un scop sau o tema pentru fiecare element de decor pe care il alegi. Spre exemplu, daca te bucuri de o casa cu foarte mult open-space poti sa incerci sa inglobezi toate obiectele care ti-ar placea, insa ar fi bine sa nu supra aglomerezi. Este o idee mult mai buna sa compartimentezi casa, folosind usi de interior in ton cu mobila. Pe https://kulttur.ro/usi-interior/ gasesti usi de interior de diverse modele, care sa te ajute sa separi camerele fara prea mari batai de cap.

In plus, faptul ca ai camerele separate cu usi iti va fi de ajutor atunci cand vei avea musafiri sau pur si simplu vei avea nevoie de mai multa intimitate.

Chiar si in spatiul unei camere, incearca sa separi zonele dupa intrebuintarea lor. Spre exemplu, intr-un dorimtor poti avea zona de ingrijire (o masa de toaleta cu oglinda si produse de ingrijire), zona de relaxare (un fotoliu, patul etc.) si zona de lucru (un birou si laptopul).

Alege o canapea potrivita

Canapeaua este piesa centrala din living si daca iti doresti o casa decorata cu bun gust, va trebui sa acorzi atentie alegerii canapelei. Gandeste-te cum iti doresti sa arate sufrageria ta. In functie de asta, trebuie sa alegi materialul, culoarea si forma obiectului de mobilier. Spre exemplu, daca ai o sufragerie mobilata cu lemn masiv, alege o canapea de minim de 3 locuri din piele, care sa inspire opulenta. Daca ai o sufragerie decorata minimalist, aceasta poate fi realizata din material textil, intr-o culoare deschisa si pastelata, precum cea din imagine.

Nu uita ca este o idee buna sa pozitionezi canapeaua cat mai departe de usa de la living. Iar daca iti doresti un efect wow, alege o usa din lemn stratificat. Pe Kulttur gasesti astfel de usi, in diverse modele si dimensiuni.

 

Detaliile fac diferenta

Micile obiecte de decor, draperiile, culoarea peretilor, toate aceste lucruri pot parea ca se pierd in imaginea de ansamblu, insa nu este adevarat. Astfel, este bine sa acorzi atentie fiecarui detaliu din camerele pe care le amenajezi. Evita obiectele care nu isi au niciun scop si care incarca spatiul degeaba. Desigur, scopul anumitor obiecte decorative este sa iti dea o stare de bine, asa ca nu trebuie sa arunci la gunoi chiar orice nu isi are o intrebuintare propriu-zisa.

Nu trebuie sa investesti prea mult pentru deoratiuni. Florile, cartile si lumanarile parfumate pot fi super decoratiuni daca iti folosesti creativitatea.

Sa ai o casa cu bun-gust poate fi extrem de simplu daca incerci sfaturile de mai sus si daca iti folosesti creativitatea la maximum. Spor!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *