News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Cerere 1

În octombrie 2010, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Clasic, a ieșit pentru prima dată la rampă și a cucerit imediat publicul! Iată ce scria despre acest spectacol presa vremii:

O comedie spumoasă ce a stârnit râsul şi buna dispoziţie tuturor celor prezenţi în sală. Actorul Florin Covalciuc este cel care a regizat spectacolul, dar şi cel care a tradus şi adaptat textul lui Cehov. Personajele cehoviene au prins viaţă prin actorii Florin Covalciuc (Stepan), Angela Varjasi (Natalia) şi Ionel Bulbuc (Ivan), cel din urmă fiind un tânăr care venise la vecinul său pentru a-i cere fiica – Natalia – de nevastă.  Înainte de a spune motivul vizitei se lasă însă cu o cină în familie urmată – cum se întâmplă la ruşi – de multă vodkă. Aceste ingrediente, stropite cu replici amuzante fac ca cererea în căsătorie să devină foarte dificilă. Aplauzele şi felicitările de la final au dovedit că „Cerere în căsătorie” în regia lui Covalciuc va fi cu siguranţă un  spectacol ce va prinde la public vreme îndelungată.

Și s-a dovedit că așa este: CERERE ÎN CĂSĂTORIE este un spectacol de viață lungă, el jucându-se și acum cu sala plină. Iar cei care doresc să-i revadă pe Angela Petrean – Varjasi, Ionel Bulbuc și Florin Covalciuc într-o CERERE ÎN CĂSĂTORIE de zile mari, o pot face joi, 9 octombrie, de la ora 19,00, în sala Studio. Iar pentru a fi siguri că prindeți un loc în sală, vă puteți rezerva și cumpăra bilete și online, de pe platforma de ticketing biletmaster.ro.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *