News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Decizia instanţei de judecată de achitare a primarului Gheorghe Falcă în primă instanţă nu înseamnă automat şi nevinovăţia acestuia. USL Arad este convinsă că procurorii DNA vor duce până la capăt acest proces pentru a stabili vinovăţia sau nevinovăţia lui Gheorghe Falcă. Calitatea de inculpat a primarului Aradului rămâne şi creează în continuare o imagine negativă municipalităţii arădene.

USL Arad aşteaptă cu nerăbdare motivarea sentinţei într-o cauză în care municipalitatea şi implicit arădenii au pierdut aproximativ două milioane de euro!

USL Arad apreciază că Gheorghe Falcă mai are încă multe explicaţii de dat atât justiţiei, cât şi arădenilor. Credem că Gheorghe Falcă trebuie să explice în faţa arădenilor – şi dacă este cazul, în faţa justiţiei – cum a reuşit să adune o mare avere în timpul exercitării mandatului de primar. Cum se explică faptul că în timp ce bugetarii au primit bani mai puţini (primarul fiind bugetar), dânsul s-a mutat într-o vilă de aproximativ 600 mp? Cum se explică numeroasele imobile tranzacţionate, aşa cum rezultă din declaraţia sa de avere? În faţa justiţiei, Gheorghe Falcă trebuie să justifice contractele dubioase cu firma din Timişoara, pentru care DNA a ridicat documente din Primăria Arad. De asemenea, mai trebuie să explice şi coincidenţa – din nou coincidenţă, ca şi în cazul „Fabrica de Zahăr”! – legată de faptul că şi-a construit o vilă duplex împreună unul dintre directorii firmei implicate în cazul anchetat de DNA. Sunt doar câteva dintre cazurile susceptibile de corupţie pentru care Gheorghe Falcă este dator cu explicaţii în faţa arădenilor.

USL Arad îşi menţine ideea că administraţia Falcă este o administraţie coruptă, care nu gestionează banul public în interesul cetăţenilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *