News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Puţine echipe de liga a IV-a îşi permit luxul de a-şi prezenta lotul de jucători într-o adevărată sărbătoare pregătită de conducători. CS Vladimirescu face, însă, excepţie şi – sâmbătă seara – la lumina reflectoarelor, cu mare fast, şi-a prezentat noul lot de jucători şi obiectivul pentru noul campionat.

Au fost artificii, majorete, mingi aruncate din elicopter, un „triunghiular” alături de echipele din Sebiş şi Mako, iar la final, într-un recital extraordinar, Aurel Tămaş a cântat şi a încântat specatatorii prezenţi în număr mare la stadion.

Totul a fost pus la punct de noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului, Pavel Piroş.  Pe lângă acesta, staff-ul de conducere îi mai cuprinde pe următorii: Marian Stanciu – vicepreşedinte; Roland Szabo – director executiv, Adrian Palade, manager sportiv, Ovidiu Coman, organizator de competiţii. Antrenori sunt Cristian Sculici, Călin Dehelean şi Cristian Sim.
De mirare a fost absenta primarului Ioan Crisan de la prezentare mai ale s ca a fost unicul sprijin financiar pentru echipa pana acum. Gurile rele spun ca o cearta cu Cristian Sculici ar fi avut loc chiar in zilele acestea. Motivul nu-l stim dar il vom afla.

Watch live streaming video from sportsinro at livestream.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *