News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

POMPIERII ARADENI AU INTERVENIT LA 475 SITUATII DE URGENTA IN LUNA DECEMBRIE POMPIERII ARADENI AU INTERVENIT LA 475 SITUATII DE URGENTA IN LUNA DECEMBRIE
Please follow and like us:
Pin Share

În luna decembrie 2015, în raza de competenţă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad, s-au produs 475 situaţii de urgenţă, 389 gestionate de I.S.U.J. Arad, 72 de către serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă şi în 14 cazuri s-a intervenit în comun.

Faţă de luna precedentă numărul intervenţiilor a scăzut cu 21 % iar faţă de aceeaşi lună a anului trecut intervenţiile au scăzut cu 9%.

Subunităţile de intervenţie au executat 38 misiuni de stingere a incendiilor, 411 misiuni de acordare a asistenţei medicale de tip SMURD, 1 intervenţie pirotehnică, 6 intervenţii pentru descarcerarea persoanelor, 12 acţiuni de asistenţă persoane şi 7 alte tipuri de misiuni. Au fost 14 deplasări fără intervenţie, 2 alarme false iar în 2 cazuri echipajele au fost întoarse din drum.

Din cele 72 intervenţii ale serviciilor voluntare, 62 sunt reprezentate de intervenţiile SMURD ale SVSU VINGA.

Pe timpul celor 411 misiuni de acordare a asistenţei medicale prespitalicesti de tip SMURD au fost asistate 419 persoane dintre care 375 adulţi şi 44 copii.

Personalul din cadrul Inspecţiei de Prevenire a executat în luna decembrie 81 de controale dintre care 51 la operatori economici. Au fost depistate 193 nereguli, pentru care au fost aplicate 54 amenzi în valoare de 448.609 lei şi 133 avertismente.

Compartimentul avizare autorizare a emis 17 avize de securitate la incendiu, a respins 3 documentaţii privind avizul de securitate la incendiu şi au fost eliberate 14 autorizaţii de securitate la incendiu. Au fost soluţionate 5 petiţii şi 210 puncte de vedere privind securitatea la incendiu.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.