News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

AJOFM Arad organizează  Bursa generală a locurilor de muncă în data de 24 Aprilie AJOFM Arad organizează  Bursa generală a locurilor de muncă în data de 24 Aprilie
Please follow and like us:
Pin Share

AJOFM Arad organizează  Bursa generală a locurilor de muncă în data de 24 Aprilie,  la Galleria Mall Arad, calea Aurel Vlaicu nr. 225-235,  etaj 1, cu începere de la orele 9 :00.

Bursa generală a locurilor de muncă se  va desfăşura în aceeași zi la nivelul tuturor celor 41 de agenţii judeţene pentru ocuparea forței de muncă şi cea a municipiului Bucureşti şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor avea ocazia de a se întâlni în mod direct cu angajatorii, de a lua contact cu cerințele agenților economici precum și cu oferta de locuri disponibile. Sunt oferite astfel cele mai bune oportunități de găsire a unui loc de muncă .

De asemenea acţiunea urmăreşte informarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă  cu privire la măsurile destinate stimulării ocupării forţei de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul serviciului public de ocupare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *