News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Reprezentanţii Comandamentului de iarnă au luat, în cursul acestei seri, decizia de a restricţiona deplasarea autocarelor din judeţul Arad pe drumurile naţionale care duc spre sudul ţării. „Am luat această hotărâre la solicitarea prefecturilor din judeţele Timiş şi Hunedoara, unde traficul este vizibil îngreunat de autovehiculele de dimensiuni mari. Deşi judeţul Arad nu are probleme legate de circulaţia pe drumurile naţionale sau judeţene, s-a luat această decize pentru că semnalele din ţară arată că se circulă extrem de greu spre sudul României”, declară prefectul Călin Bibarţ. Acesta precizează că s-a luat legătura cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean pentru a identifica internatele unde pot fi cazate persoanele aflate în autocare sau în tiruri, unde li se oferă mâncare şi ceaiuri de către reprezentanţii Crucii Roşii Arad. „Am avut în această seară un autocar cu 50 de persoane care se îndrepta spre Ploieşti şi pe care l-am oprit în Arad. I-am cazat pe toţi cei din autocar într-un internat în municipiu. Fac apel la toţi cei care sunt rugaţi să staţioneze în Arad să înţeleagă că este spre bine lor, drumurile spre sudul ţării fiind practic imposibil de parcurs cu maşini mari”, subliniază prefectul Aradului.
Măsura este pusă în aplicare din această seară şi va rămâne valabilă până când condiţiile meteo din judeţe vecine vor permite tranzitarea acestora.
Amintim că traficul de DN 7, între Nădlac şi Deva, DN 79 Oradea – Arad, la punctele de trecere a frontierei de la Nădlac şi Vărşand este restricționat pentru vehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, din cauza fenomenelor meteo nefavorabile

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *