News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Joi, în data de 8 decembrie, a debutat cea de-a doua ediție a concursului TeenFest Junior, concurs dedicat elevilor de gimnaziu. În această zi s-au „duelat” echipele care se regăsesc în grupa A a competiției, și anume: Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului, Școala Generală „A. Iancu”, Școala Generală „V. Iovănaș” Șofronea, Școala Generală „I. Moldovan”, Școala Generală „I. Slavici” Șiria. Probele la care au concurat elevii s-au desfășurat la Atrium Mall, gazda noastră primitoare, iar rezultatele au fost următoarele:

Tot joi, la sala de sport a Liceului Pedagogic din Arad au fost puse în scenă dansurile de majorete, la această probă participând echipele ambelor grupe.

„Elevii și după cât am observat eu și profesorii, în aceeași măsură, au fost entuziasmați de concurs. Elevii care s-au implicat activ, prin participare la probe, au depus un efort mare la pregătirea acestora și vreau să îi felicit pe toți în egală măsură și să le transmit celor care nu au reușit să se califice mai departe, să nu fie dezamăgiți, deoarece e foarte importantă experiența care au acumulat-o acum și pot să o valorifice la edițiile următoare. Doresc să le mulțumesc și profesorilor care au fost alături de ei și i-au îndrumat pe tot parcursul perioadei de pregătire”, a declarat Paul Albu, vicepreședintele Asociației EDUCATIO.

Până când juriul format din Marcel Boceler, Marius Ursu și Florin Boita, toți trei de la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara, a deliberat, au fost proiectate 5 filmulețe reprezentând proba de voluntariat a fiecărei școli. Această probă a fost realizată cu ajutorul voluntarilor străini, care au venit în Arad printr-un proiect al Asociației EDUCATIO și vor sta până la începutul verii, timp în care se vor implica în toate proiectele EDUCATIO și nu numai.

În aplauzele galeriilor prezente în număr mare la Atrium, au fost anunțați și câștigătorii grupei, care s-au calificat în faza superioară grupelor, aceștia sunt: Locul I – Școala Generală „I. Moldovan”, Locul II – Școala Generală „A. Iancu”, Locul III – Școala Generală „V. Iovănaș” Șofronea.

„Aceste trei echipe, alături de câștigătoarele grupei B, care va desfășura probele în data de 15 decembrie, începând cu ora 11, în același loc, vor participa la finala din data de 27 ianuarie 2012, unde se va decide care este cea mai bună echipă a celei de a doua ediție a TeenFest Junior”, a concluzionat Paul Albu.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *