News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, împreună cu vicepreşedintele Cristian Drăgan, a participat, luni, 14.11.2011, la recepţia lucrărilor de reabilitare a drumului DJ  709B  km 2+950 – 7+200 ARAD-CURTICI, tronsonul II, care face legătura între localităţile Şofronea şi Curtici. Valoarea totală a proiectului este de 8.010.508,50  lei, sumă alocată în întregime de către Consiliul Judeţean Arad.  „Este un drum foarte important pentru economia judeţului, care face legătura între municipiu şi unul dintre oraşele aflate în plină dezvoltare. Mă bucur că am reuşit să alocăm resursele financiare necesare pentru a finaliza această lucrare. Veţi vedea importanţa Curticiului, ca nod de transport, în viitorul apropiat. Finalizarea tronsonului Curtici-Arad face parte dintr-un plan de dezvoltare a infrastructurii în zonă, alături de tronsonul Curtici-DN 79 – deja finalizat, de Curtici-Macea-Sânmartin-Grăniceri – aflat în execuţie şi de Curtici-Dorobanţi-Variaş”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Primarul oraşului Curtici, Nicolae A. Aniţei, şi-a exprimat satisfacţia pentru modernizarea drumului, „o veche dorinţă a curticenilor, aceea de a avea un transport civilizat, o legătură cu reşedinţa judeţului, mai ales că oraşul nostru are şi o puternică zonă industrială”.

La rândul său, Ioan Babău, primarul comunei Şofronea, este mulţumit de modernizarea tronsonului Arad-Curtici, care „leagă” comuna de municipiu: „Este una dintre cele mai importante realizări ale zonei, o lucrare modernă, care în interiorul comunei noastre a fost însoţită şi de o trecere de pietoni semnalizată, fapt ce întăreşte siguranţa circulaţiei”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *