News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Expo Arad Internațional găzduiește în perioada 19 – 22 aprilie cea mai complexă expoziție a primăverii, reunind un număr de 40 de expozanți din România și Ungaria.

Fie ca sunteți în căutarea celor mai exotice plante pentru transformarea spațiului verde într-o adevărată gradină luxuriantă; sau doriți să redefiniți atmosfera locuinței printr-o reamenajare cu mobilier modern sau clasic; sau pur și simplu sunteți în căutarea destinației perfecte pentru concediul mult asteptat, Expo Arad este locul potrivit care vă oferă variante multiple și soluții complete pentru fiecare dintre cele trei preocupări.

Târgul de flori și grădinărit, Gardenia, reprezintă cheia pentru amenajarea și întreținerea grădinilor, parcurilor și a spațiilor verzi. Diversele soiuri de plante, flori de gradină, flori exotice, flori de apartament, arbori și arbuști, rulouri de gazon, unelte, utilaje, statuete și pitici, sisteme de irigație, piatră ornamentală, dar și mobilierul pentru exterior pot transforma spațiul într-o adevarata oază de relaxare.

Estival, târgul destinat ofertelor turistice, vine în întâmpinarea vizitatorilor cu oferte inedite si pachete atractive pentru toate buzunarele. Pe perioada celor 4 zile de expoziție, Estival grupează sub cupola centrului expozițional, agenții de turism și spa-uri, care vin cu sejururi relaxante, croaziere în insule exotice, dar și cu circuite aventuroase în țară și în străinătate.

În cadrul targului de mobilă, accesorii pentru mobilă și decorațiuni interioare, MobilAR, vor fi expuse zeci de piese de mobilier, accesorii și decorațiuni pentru locuințe. Expozanții vor prezenta ultimele noutăți și tendințe în materie de mobilă de artă, sculptată, din lemn masiv, cu accesorii prețioase; mobilier din pal melaminat, mobilier tapițat; mobilier din ratan; mobilier din piele naturală și ecologică; mobilier clasic, rustic, dar și modern; accesorii și decoarțiuni interioare; mobilier la comandă, scaune, mese, colțare, fotolii, canapele, saltele, consultanță în design interior și exterior.

În ultima zi te târg cei mai norocoși dintre vizitatori vor avea parte de premii și surprize din partea organizatorilor și a expozanților.

Transportul este gratuit pe traseul Expo Arad International – Podgoria si retur.
Bilet de intrare: 2 lei

Prin accesarea site-ului www.expoarad.eu sau a paginii de facebook a Expo Arad se pot obține invitații de intrare gratuită.

Program de vizitare:   Joi – Vineri: 11 – 20

Sâmbătă: 10 – 20

Duminică: 9 – 15

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *