News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Miercuri, 1 august a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a avut loc festivitatea înaintării în gradul următor, la termen, a cadrelor militare.

           Ceremonialul militar a fost condus de inspectorul şef, domnul colonel Bîcleşanu Adrian care a dat citire ordinelor de avansare în grad. Astfel, prin ordin al Ministrului Administraţiei şi Internelor au fost înaintaţi în grad şase ofiţeri, dintre care patru la gradul de maior şi doi la gradul de căpitan. Prin ordin al Inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, au fost înaintaţi în grad 44 subofiţeri, astfel: trei la gradul de plutonier adjutant şef, patru la gradul de plutonier adjutant şi 37 la gradul de plutonier major. Un maistru militar a fost înaintat la gradul de maistru militar principal.

            La finalul ceremonialului militar, jandarmii înaintaţi în grad au fost felicitaţi de către comanda inspectoratului şi de toţi colegii.

            Înaintarea în gradul următor, la termen, are loc la data de 1 august pentru militarii care îndeplinesc condiţiile prevăzute de Legea nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *