News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

roboland_galleria

Cel mai mare parc de distracții din regiune se va deschide Joi, 6 noiembrie, ora 17:00, în Galleria Arad! Minibowling, spinning cars, trambuline, bumper cars, zonă de jocuri video, concert Corina, spectacole de magie și teatru de păpuși, numeroase workshopuri, prezentare de modă a noii colecții Felba și o sumedenie de evenimente și concursuri, toate acestea vor acompania deschiderea ROBOLAND – cea mai mare zonă de divertisment dintr-un centrul comercial din regiune.

“Am investit aproximativ un milion de euro în deschiderea parcului de distracții pentru a crea un concept revoluționar la nivel regional. Arădenii, dar și locuitorii din alte zone, vor avea la dispoziție, într-un spațiu de aproape 1.500 de metri pătrați, o gamă întreagă de activități distractive, educative și recreaționale. Parcului de distracții actual, i se va adăuga în scurt  timp o Arenă Laser și un Tobogan gigant. Galleria Arad va deveni astfel, destinația completă pentru cumpărături și divertisment”, declară Gabriela Cîrstea, mall manager Galleria Arad.

Deschiderea ROBOLAND va fi marcată de patru zile de evenimente inedite, începând cu joi, 6 noiembrie. Fiecare vizitator al Galleria Arad va putea să se lase dus de valul distracției în cel mai mare și nou parc de distracții, fie că vorbim de cei mai mici dintre noi, de adolescenți sau, deopotrivă, de seniori. Copiii sunt așteptați la o încercare gratuită a oricărui joc din incinta ROBOLAND prin intermediul unui voucher, acestea urmând să se împartă gratuit în Galleria Arad, în perioada 1-6 noiembrie, la evenimentele care vor avea loc.

Marea zi de deschidere a parcului de distracții ROBOLAND va fi marcată de mai multe ateliere de creație cu modelare de baloane, pictură pe față, creare de maști Robotice și multiple jocuri în Arena de Laser Tag și SegaLand zona de distractii, seara urmând să se încheie cu un super concert, susținut de Corina!

Cea de a doua zi, vineri, 7 noiembrie, va aduce mai multe ateliere de creație, competiții, poze la minut cu personajele Disney și se va încheia, de la ora 18:00, cu un concert susținut de Gașca Zurli, cea mai iubită trupa pentru copii din România!

Weekendul 8-9 noiembrie va veni cu noi evenimente supriză! Sâmbătă va avea loc Gala de Premiere a Olimpicilor, un eveniment desfășurat în partneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, se vor ține cursuri gratuite de programare pe calculator și cei mici vor putea să participe la o multitudine de ateliere distractive de creație, în timp ce capetele de afiș ale zilei de duminică vor fi ținute de un excepțional spectacol de magie și de un teatru de păpuși – piesa ”Sarea în bucate”.

În plus, toți vizitatorii Galleria Arad care vor efectua cumpărături de minimum 30 de lei în incinta centrului comercial vor putea participa vineri, sâmbătă și dumnică la super concursul Roata Norocului în care vor putea să câștige premii instant care pot urca până la vouchere de cumpărături în valoare de 500 de lei, valabile într-unul dintre magazinele Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Sephora, Intersport sau adidas. Totul pentru a marca deschiderea celui mai mare parc de distracții dn regiune!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.