News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Primele nume la rEVOLUTION Festival: Skunk Anansie, Planet of Zeus și mulți alții! Primele nume la rEVOLUTION Festival: Skunk Anansie, Planet of Zeus și mulți alții!
Please follow and like us:
Pin Share

A doua ediție a rEVOLUTION Festival va avea loc în 3 și 4 iunie 2016 în Timișoara. După ce ediția de anul trecut s-a bucurat de prezența a peste 12.000 de persoane, în acest an festivalul va reuni oamenii prin muzica lor preferată la Muzeul satului Bănățean.

Printre primii douăzeci și opt de artiști anunțați pentru cele cinci scene ale festivalului se numără nume precum britanicii Skunk Anansie și reprezentanții rock ai Greciei, Planet of Zeus. Lineup-ul impresionant din acest an abordează o arie largă de genuri muzicale, reunind mai multe tipuri de fani ai muzicii.

Intrarea este liberă pentru cei care achiziționează bilete pentru EXIT sau EXIT Adventure! Pentru toți ceilalți, începând cu 10 martie 2016, ora 10 AM, rEVOLUTION Festival pune la dispoziție bilete Early Bird. Un număr limitat de bilete cu prețul de doar 49,99 lei, cu un discount de 35% față de următorul preț (79,99 lei), vor fi disponibile pe www.myticket.ro și www.eventim.ro.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *