News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Puterea a dovedit, din nou, că cine împarte, parte-şi face!

National 30 decembrie 2010 admin 0

Almaş2 Apateu2 banii au mers spre primăriile conduse de reprezentanţi ai PDL. Este vorba de primăriile din Arad1 Bârsa1 Bata3 Beliu2 Birchiş1 Brazii1 Cărand1 care oricum a primit cea mai mică sumă alocată1 Chisindia3 ci pe criterii obiective. Totuşi1 Conop3 cu o singură excepţie: Zimandul Nou1 Curtici5 Dieci2 doar 15.000 de lei.Deputatul arădean Adrian Niţu (PDL) a dat asigurări că banii nu au fost acordaţi pe criterii politice1 Fântânele1 Felnac1 Frumuşeni2 Ghioroc3 Guvernul a alocat1 Hălmăgel1 Hălmagiu3 hasmas3 în imposibilitatea de a mai funcţiona deoarece au cheltuieli mai mari decât veniturile”1 în şedinţa din această săptămână1 într-o proporţie zdrobitoare1 Iratoşu1 Lipova6 lucru care se datorează parlamentarilor arădeni şi celorlalţi reprezentanţi ai judeţului la Bucureşti.1 Macea2 Mişca2 Moneasa7 Nădlac8 Olari1 Păuliş1 Pecica11 pentru plata arieratelor şi pentru acoperirea unor cheltuieli pentru primării care sunt1 pentru plata subvenţiei la energia termică.La Arad1 Petriş1 Pilu1 practic2 Şagu2 Sântana3 Săvârşin3 se arată într-un comunicat de presă al Executivului. Tot pentru sprijinirea autorităţilor locale s-au alocat 371 Sebiş4 Secisigiu1 Şeitin1 Semlac2 Şepreuş2 şi Peregu Mare. Şi opt primării PSD s-au bucurat de sprijin financiar de la Guvern. Este vorba de cele din Bârzava1 Şicula2 Şilindia1 Sintea Mare1 Şiştarovăţ şi Vladimirescu. Primăriile PNL au fost ocolite de generozitatea guvernanţilor1 Şofronea1 Tauţ1 toate cele patru primării din judeţ conduse de reprezentanţii Uniunii primind fonduri: Dorobanţi1 totalizând 42 de administraţii publice locale. Nici UDMR nu stă rău la acest capitol1 Ususău2 Vărădia de Mureş1 Vârfurile2 Vinga şi Zerind1 „suma de 177 de milioane de lei autorităţilor locale din întreaga ţară1
Please follow and like us:
Pin Share

Guvernul a alocat, în şedinţa din această săptămână, „suma de 177 de milioane de lei autorităţilor locale din întreaga ţară, pentru plata arieratelor şi pentru acoperirea unor cheltuieli pentru primării care sunt, practic, în imposibilitatea de a mai funcţiona deoarece au cheltuieli mai mari decât veniturile”, se arată într-un comunicat de presă al Executivului. Tot pentru sprijinirea autorităţilor locale s-au alocat 37,178 milioane lei, pentru plata subvenţiei la energia termică.
La Arad, într-o proporţie zdrobitoare, banii au mers spre primăriile conduse de reprezentanţi ai PDL. Este vorba de primăriile din Arad, Almaş, Apateu, Bata, Beliu, Birchiş, Bârsa, Brazii, Cărand, Chisindia, Conop, Curtici, Dieci, Felnac, Frumuşeni, Ghioroc, Hălmăgel, Hălmagiu, Hăşmaş, Lipova, Moneasa, Nădlac, Păuliş, Pecica, Petriş, Pilu, Săvârşin, Sântana, Sebiş, Secisigiu, Şilindia, Şagu, Şeitin, Semlac, Şepreuş, Şicula, Tauţ, Ususău, Vărădia de Mureş, Vârfurile, Vinga şi Zerind, totalizând 42 de administraţii publice locale. Nici UDMR nu stă rău la acest capitol, toate cele patru primării din judeţ conduse de reprezentanţii Uniunii primind fonduri: Dorobanţi, Mişca, Sintea Mare, şi Peregu Mare. Şi opt primării PSD s-au bucurat de sprijin financiar de la Guvern. Este vorba de cele din Bârzava, Fântânele, Iratoşu, Macea, Olari, Şofronea, Şiştarovăţ şi Vladimirescu. Primăriile PNL au fost ocolite de generozitatea guvernanţilor, cu o singură excepţie: Zimandul Nou, care oricum a primit cea mai mică sumă alocată, doar 15.000 de lei.
Deputatul arădean Adrian Niţu (PDL) a dat asigurări că banii nu au fost acordaţi pe criterii politice, ci pe criterii obiective. Totuşi, acest a subliniat faptul că Aradul a primit cei mai mulţi bani dintre toate celelalte judeţe, lucru care se datorează parlamentarilor arădeni şi celorlalţi reprezentanţi ai judeţului la Bucureşti.(news-ar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *