News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Primăria Comunei Chisindia, sprijinită de Consiliul Judeţean Arad şi Centrul Cultural Judeţean a organizat cea de-a XXXIV-a ediţie a „Sărbătorii codrenilor” de la Chisindia-Valea Hurezului.

Sărbătoarea tradiţională a debutat  sâmbătă, 4 august, ora 19.00, cu un program artistic susţinut de ansamblurile „Pădureanca” din Chisindia  şi “Lioara” din Buteni. De la ora 22.00 toţi participanţii au fost invitaţi la  discotecă şi la un spectaculos foc de artificii.

În ziua de duminică, 4 august, începând cu ora 13.00, după o slujbă religioasă, a avut loc premirea câştigătorilor concursului “Cea mai bună ţuică de Chisindia”, un produs considerat brand-ul zonei.

Evenimentul s-a încheiat spre seară cu un atractiv spectacol folcloric la care au luat parte soliştii vocali ai orchestrei „Rapsodia” – condusă de Vasile Rus, Voichiţa Suba, Dalia şi Cristina Suba, Boriţa Mercea, Cosmina Brădean, Lili Păiuşean, Grupul Vocal “Sânzâienele”, ansamblurile folclorice „Lioara” din Buteni, „Pădureanca” din Chisindia, „Zestrea Buduresei” din Budureasa – Bihor.

 La fel ca şi în alţi ani, evenimentul s-a dovedit a fi o reuşită, toate acestea cu sprijinul inimosului primar al localităţii Chisindia, Ionel Paşca.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *