News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Sâmbătă, 17 decembrie, ora 12.00, la Chișineu-Criș s-au deschis porțile celei de-a doua ediții a Târgului de Crăciun, eveniment organizat de Asociația Pro Crisius și de Cabinetul europarlamentarului Iosif Matula.

Deși de dimineață o ploaie torențială le-a dat mari emoții organizatorilor și comercianților, la deschiderea evenimentului lucrurile au intrat pe făgașul normal. Atmosfera s-a încins, eforturile celor prezenți de a contribui la o sărbătoare reușită fiind completate de preparatele la ceaun sau la grătar pregătite de bucătari iscusiți. Nu mai puțin de 28 de firme s-au prezentat cu diverse produse tradiționale, începând cu cârnăciori și slăninuță și terminând cu ornamente de Crăciun.

Europarlamentarul Iosif Matula a deschis oficial târgul, alături de acesta fiind prezenți, pe scenă, Ana Maria Dumitrean, directorul Centrului Cultural Județean, de consilierii județeni Rodica Chambre și Adrian Năsui, de Ioan Mălăeș, directorul Direcției Agricole, precum și de reprezentanți ai bisericii.

„Anul trecut, la prima ediţie, organizarea acestui târg a fost pentru noi o provocare. Anul acesta a devenit o promisiune pe care am făcut-o locuitorilor orașului Chișineu-Criș. Am dorit ca acest târg să devină o tradiție, o sărbătoare destinată chișeuanilor, un eveniment de care aceștia să se bucure și care să îi aducă împreună, în preajma  sărbătorii Crăciunului. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și sunt convins că cele două zile de sărbătoare vor fi pe placul tuturor”, a declarat europarlamentarul Iosif Matula.

Atmosfera de sărbătoare a fost completată de formația Crescendo junior din Sebiș, cei aproape 50 de copii încântându-i pe cei prezenți cu muzica lor.

Imediat după deschiderea târgului, organizatorii au anunțat și organizarea unei tombole. Au fost invitați să participe toți locuitorii orașului.

Extragerea are loc duminică, în după-amiaza zilei de 18 decembrie, iar premiile vor consta în aparatură electrocasnică și electronică, dar și în premii surpriză.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.