News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Un șofer este căutat după ce a lovit cu mașina un arădean și a fugit de la fața locului Un șofer este căutat după ce a lovit cu mașina un arădean și a fugit de la fața locului
Please follow and like us:
Pin Share

Luni seara, in jurul orei 18 :50  a avut loc un accident la intersectia strazilor General Vasile Milea cu I.C. Bratianu.

Pietonul care a fost accidentat dorea sa travereze strada, pe trecerea de pietoni, moment in care a fost acrosat de catre un autoturism. In urma acestui eveniment rutier, pietonul a suferit rani usoare dar soferul a parasit locul accidentului. Acum, politistii incearca sa gaseasca vinovatul, efectueaza cercetari pentru a-l identifica.

Pe data de 28 octombrie 2018, in jurul orei 18 :50, un vehicul se deplasa pe strada General Vasile Milea, din directia strazii Nicolae Grigorescu spre strada Traian Mosoiu si la intersectia cu strada I.C. Bratianu a efectuat un viraj la stanga, moment in care nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, pe care l-a acrosat cu partea stanga fata.

Pietonul, un barbat in varsta de 34 ani,originar din Arad, era angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni marcata si semnalizata in mod corespunzator.

In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a pietonului. Dupa evenimentul rutier, conducatorul auto a parasit locul accidentului fara sa aiba incuviintarea organelor de politie, fiind efectuate verificari pentru identificarea acestuia si tragere la raspundere.

In plus, politistiii aradeni au cautat timp de patru zile un un sofer care pe data de 25 octombrie a lovit o fetita, tot pe o trecere de pietoni.

In ziua respectiva, in jurul orei 8, un autoturism s-a deplasat pe strada Voinicilor, din directia strazii Renasterii inspre Bd. Nicolae Titulescu, iar la trecerea de pietoni situata in zona pasajului CFR a surprins si accidentat usor o minora in vasrta de 11 ani, care in calitate de pieton traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. In urma evenimentului rutier, autoturismul a parasit locul faptei. Fetita accidentata nu a putut sa precizeze numarul de inmatriculare al masinii care a lovit-, culoarea sau marca, efectuandu-se o serie de verificări pentru stabilirea identitătii conducatorului auto in vederea tragerii acestuia la raspundere penala.

 

Dupa patru zile de cautari, soferul vinovat a fost gasit

In urma verificărilor efectuate de politisti, a fost identificat soferul vinovat de producerea accidentului a carei victima a fost o minoră de 11 ani. Este vorba despre un bărbat de 48 de ani,  originar din Arad.

In cauza sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *