News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Un tir plin cu butelii a explodat pe DN2, în județul Buzău Un tir plin cu butelii a explodat pe DN2, în județul Buzău
Please follow and like us:

Un tir încărcat cu butelii a luat foc pe DN2E85 pe raza localității Mihăilești, în județul Buzău, circulația rutieră fiind întreruptă la această oră în zonă, între orașele Urziceni și Buzău, informează Centrul INFOTRAFIC al IGPR.

Prefectul județului Buzău, George Sava, a declarat, la Digi24, că accidentul s-a produs din cauză că anvelopele tirului au explodat și au luat foc, care apoi s-a întins la restul autotrenului, iar focul a cuprins și remorca, după care buteliile încărcate în autovehicul au început să explodeze.

Șoferul a sunat la 112, iar la fața locului au intervenit opt autospeciale de pompieri, șase venite de la Buzău, iar două de la Urziceni, a precizat prefectul George Sava.

Potrivit col. Dănuț Nicolae, șeful ISU Buzău, în autotren erau încărcate 80 de butelii. „Pericolul există în continuare deși la fața locului au fost trimise șase autospeciale cu apă și spumă, autospecialele acționează de la distanță deoarece buteliile au început să explodeze dispozitivul a fost retras pe o poziție de siguranță”, a mai declarat pentru AGERPRES șeful ISU Buzău

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.