News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Centrul Zonal Ecologic şi Asociaţia Explorer, cu sprijinul Centrului Cultural Judeţean, invită toate cluburile de profil la Zilele Muntelui, ediţia a III-a. Evenimentul se va desfăşura la Căsoaia şi se va întinde pe perioada a trei zile 21-23 septembrie. În program se vor regăsi concursuri (orientare pe munte, ciclism montan, escaladare pe lăzi de bere, skandenberg), dar şi momente de relaxare – prezentări foto/video din activitatea turistică a participanţilor sau foc de tabără.

„Acest eveniment este deja tradiţional şi a intrat definitiv în calendarul iubitorilor de munte din judeţul Arad”, a afirmat Lucian Sas, preşedintele Centrului Zonal Ecologic, completat de Virgil Ban, preşedintele de la Explorer: „Dorim ca an de an să dăm o amploare cât mai mare acestui eveniment. «Zilele Muntelui» înseamnă respect pentru natură şi respect pentru noi înşine”.

Această ediţie a Zilelor Muntelui se va bucura de prezenţa celor trei componenţi ai expediţiei „PERU2012”, Aurel Sălăşan, Sergiu Jiduc, Sorin Rechiţan, membri ai Asociaţiei Explorer. Cei trei au escaladat în această vară vârfurile de maximă dificultate Artesonraju (6.025 m), Alpamayo (5.947 m) şi Yerupaya (6.612 m), toate situate în munţii Anzi, grupa Cordillera Blanca.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *