News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Sportivii secţiei de tir a clubului CSM Arad s-au întors cu cinci medalii de la ultima etapă a Campionatului Naţional de aer comprimat, desfăşurată în capitală. Seniorii Giorgiana Pintea şi Gheorghe Pop s-au clasat pe locul trei, în timp ce la junioare, arădencele, Alexandra Morar, Izabela Troeschi şi Loredana Sabău au monopolizat podiumul. Laura Racolciuc, o altă reprezentantă a CSM –ului, s-a clasat pe poziţia a patra. Finala de aer comprimat este programată în luna martie, tot în capitală.

„Pot spune că ezultatele ne mulţumesc  ţinând cont de condiţiile nu tocmai bune în care s-a desfăşurat această ultimă etapă. La Bucureşti a fost frig, iar organizatorii au avut probleme cu încălzirea poligonului. Ne aşteaptă o lună de pregătire până la finala de la Bucureşti, unde vom participa la toate categoriile de vârstă, excepţie juniori. Obiectivul la finală, este obţinerea de medalii atât la individual cât şi în pe echipe””, a declarat antrenorul coordonator Gheorghe Pop.

Până la finală, pistolarii arădeni se vor pregăti pe plan local, la poligonul Sorin Babii. Cotaţi cu şanse la medalii sunt sportivii; Giorgiana Pintea, Marius Cenădan, Lazăr Felix, Alexandra Morar, Izabela Troeschi sau Loredana Sabău

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *