News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Preşedintele interimar al Republicii Moldova susţine astăzi un discurs în faţa Camerelor Reunite ale Parlamentului. Senatorul PD-L Constantin Traian Igaş consideră binevenită această apropiere din partea unei noi democraţii. „Vizita preşedintelui interimar Mihai Ghimpu ne arată o nouă abordare a politicii externe a şefului statului care, cu siguranţă, face parte din oamenii politici cu viziune democratică”, este de părere senatorul arădean.
La data de 7 aprilie 2009, o parte din tinerii adunaţi în Piaţa Marii Adunări Naţionale atacau sediile preşedenţiei şi parlamentului iar la un an de la evenimente, noua conducere instaurată vizitează România într-un cadru oficial. „La 7 aprilie 2010 România comemora victimele din Republica Moldova încercând să ajute această ţară pe mai multe planuri, prin ajutoare financiare şi susţinere europeană”, afirmă parlamentarul democrat-liberal Constantin Traian Igaş (foto).
Senatorul arădean este de părere că România, cu un trecut democratic de peste 20 de ani, are datoria de a ajuta Republica Moldova în procesul de integrare în marea familie a democraţiei mondiale.

Mai citeste si:  Gheorghe Seculici nu mai poate de grija sondajelor USL

bmxro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *