News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Luni, 16 aprilie a.c., în jurul orei 12.30, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitat un echipaj de jandarmi pentru soluţionarea unui caz de furt ce a avut loc într-un complex comercial situat pe strada Banu Mărăcine din municipiul Arad.

La faţa locului, jandarmii au identificat o persoană în vârstă de 20 ani, Florina W., din judeţul Timiş, care a fost observată, de către agenţii de pază ai magazinului, în timp ce ascundea, sub vestimentaţie, mai multe produse cosmetice. A trecut de casa de marcat fără a plăti, însă a fost oprită la ieşire. La controlul efectuat, asupra persoanei în cauză au fost găsite 55 cutii cu deodorant solid de diferite mărci cunoscute.

Prejudiciul, în valoare de 637 lei, a fost recuperat integral.

La verificările efectuate, a rezultat că respectiva persoană a mai fost depistată în astfel de situaţii. Jandarmii au întocmit actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de ”furt calificat”. Documentele au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *