News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Şah Club Vados cu sprijinul  Inspectoratul Şcolar al judeţului Arad , ARED şi al Galleria Mall continuă programul de promovare a şahului în rândul copiilor cu alte noi concursuri de șah pentru copiii din clasele I-IV ai şcolilor din judeţul Arad. Mai întâi sâmbătă 17 decembrie va avea loc turneele pentru cei mici de clasele I si a II-a (separat), iar mai apoi, duminică va vea loc turneele pentru clasele a III-a și a IV-a (separat). Toate competițiile vor avea loc la centru comercial Galleria Mall (etajul II, în față la Cinema City) începând cu ora 10,00.

Vor mai fi premiați cu cupe, medalii și diplome primii trei clasați la fiecare clasă, băieți și fete separat, urmând ca toți participanții să primească diplome de participare și mici atenții și cadouri din partea Galleria Mall și ARED .

Informații suplimentare pe situl clubului Vados – www.vados.ro. Înscrieri până în data de vineri 16 decembrie ora 12,00 la tel. 0722613128 (Alin Câmpeanu) sau la adresa de email [email protected] , taxa de participare fiind de 5 lei.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *