News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

O tradare si o crima in Spania pro-nazista dau nastere unei lupte pentru putere care domina o familie timp de mai multe generatii.

Isabel, o aristocrata care traieste in Spania pro-nazista a anului 1941, ajunge implicata intr-un complot ce urmareste uciderea sotului sau fascist si se trezeste tradata de iubitul ei misterios. Tradarea ei are drept efect o lupta violenta pentru putere atat in cadrul familiei, cat si in viata politica, lupta ce se intinde pe trei generatii, impletind povestea lui Isabel cu cea a unei tinere avocate pe nume Maria, patruzeci de ani mai tarziu.

Cand are loc tentativa de lovitura de stat din 1981, Maria e acuzata ca a pus la cale evadarea din inchisoare a barbatului pe care l-a condamnat pentru crima. Povestile Mariei si ale lui Isabel se intrepatrund si se completeaza, creand un thriller istoric plin de suspans.

Mai citeste si:  ZIUA ORASULUI PECS LA ARAD

„O poveste socanta despre spionaj, sex si tradare… Daca iti plac romanele politiste, istoria si thrillerele psihologice, acum vei avea cu ce sa te delectezi.” – Library Journal

„Un roman ingenios construit, care imbina un ritm narativ alert cu ambitia literara… Un succes absolut.” – Kirkus Review

E remarcabila incarcatura psihologica pe care o contine fiecare pagina din acest roman ce transgreseaza granitele romanului istoric traditional. Personaje si intamplari aparent fara legatura ies la lumina, creand conexiuni surprinzatoare intr-o poveste oarecum confuza, penduland intre 1941 si 1981, ani care au marcat istoria Spaniei.
Niciodata nu inchidem definitiv usa spre trecut si spre tenebrele noastre launtrice.

TRISTETEA SAMURAIULUI

 

Autor: Victor del Arbol
Traducere de Carmen Otilia Spinu
Colectia: Fiction Connection
Nr. de pagini: 464
Pret: 45.00 lei

 

Editura Trei


admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *