News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

SENATORII AU VOTAT INCUVIINTAREA RETINERII SI ARESTARII LUI DAN SOVA SENATORII AU VOTAT INCUVIINTAREA RETINERII SI ARESTARII LUI DAN SOVA
Please follow and like us:
Pin Share

Senatorii au votat favorabil cererea DNA privind reținerea și arestarea lui Dan Șova, potrivit unor surse, citate de B1 TV.

Joi, la începutul votului, Șova susținea în fața colegilor că „nu vă spun cum să votați. Să votati conform conștiinței, așa cum scrie la regulament și la Constituție„.

Acesta a pledat pentru nevinovăția sa, considerând că nu este un pericol public. (Detalii AICI)

„Nu am sesizat să fugă lumea de mine în mall, să se sperie lumea de mine în stația de tramvai. Nu știu de ce reprezint un pericol public”, spunea senatorul.

Parlamentarul a mai fost la mâna colegilor și în luna februarie când a solicitat să voteze împotriva cererii DNA, lucru care s-a și întâmplat.

„E important pentru plen să știe că niciuna din acuzațiile pentru care mi s-a cerut arestarea în februarie nu am fost trimis în judecată. Sunt unul dintre puținii oameni din Senat cu o experiență de 20 de ani de experiență juridică. Există o modă să vorbești despre renunțarea la imunitate”, a subliniat acesta.

Sursa: b1.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *