News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ministrul Vela anunță închiderea punctului de frontieră Nădlac 2 Ministrul Vela anunță închiderea punctului de frontieră Nădlac 2
Please follow and like us:

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, în ședința de Guvern, că va închide punctul de frontieră Nădlac 2 pentru transportul de persoane.

„Pentru varianta Nădlac 2, vom separa și vom rezerva aici pentru traficul de marfă. Vom devia autoturismele spre alte puncte de frontieră. De asemenea, în următoarea Ordonanță Militară, vom da o prevedere prin care să eliminăm chestionarul ce trebuie completat de șoferii care sunt în tranzit rutier spre Bulgaria și Turcia”, a declarat Marcel Vela.

La ora 18 o să am o discuție cu ministrul de interne de partea maghiară, astfel încât să separăm traficul de marfă de pe culoarul verde și autoturismele să le reorientăm spre alte puncte de trecere a frontierei, fie Nădlac 1 fie ceea ce optează partea maghiară, în sensul în care vom elibera punctul Nădlac 2 strict pentru marfă” a mai declarat Marcel Vela.

”Mi se pare o idee bună de a separa transportul rutier de cel marfă, purtați discuții cu partea maghiară” a concluzionat primul ministru Ludovic Orban.

min.10,30

admin

  • Sergiu

    3 aprilie 2020 #1 Author

    SA VA FIE RUSINE SA VA PEDEPSEASCA DZEU SUNT UN TATA DE 4 COPII SI SUNT BLOCAT IN ARAD COPII MEI AU RAMAS FARA SPRIJIN EU DORM IN MASINA DE APROAPE 3 SAPT RUSINE LA VELA SI LA BOZGORU ALA CE INCHID VAMILE NU DESTUL AU INCHIS VAMA TURNU SI VAMA SALONTA ???

    Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.