News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Traian Băsescu, urmărit penal pentru spălare de bani Traian Băsescu, urmărit penal pentru spălare de bani

Parchetul General a început urmărirea penală in personam faţă de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, pentru spălare de bani în formă continuată în dosarul terenului din Aleea Privighetorilor, zona Băneasa a Capitalei, au declarat surse judiciare, citate de Romania Curata.

Procuroarea Elena Iordache de la Secţia de Urmarire penala si criminalistica a Parchetului General a început urmarirea penala faţa de fostul sef de stat pe 13 aprilie, potrivit surselor citate. A doua zi, o echipa de poliţisti a mers acasa la Traian Basescu si l-a înstiinţat de punerea sub învinuire.

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a declarat că nu ştie nimic despre aceste acuzaţii, întrucât nu a primit nicio citaţie de la Parchet. Băsescu a spus că nu poate comenta acuzaţiile atâta vreme cât nu i-au fost aduse la cunoştiinţă de către Parchet.

Mai citeste si:  Transporta material lemnos ilegal fara permis de conducere

Aceasta este solicitarea domnului Ciuvică de când a făcut plângerea. O să vedem. Categoric am cum (să justifice provenienţa banilor cu care a cumpărat terenul din Privighetorilor şi vila din Bucureşti Ploieşti 137 B – n.r.), dar nu fac nicio declaraţie pe temă până nu primesc citaţia. Astea sunt afirmaţiile lui Ciuvica, dacă procuroarea şi le-a însuşit…eu cu dragă inimă o să le lămuresc când o să fiu citat”, a declarat Traian Băsescu pentru România Curată.

Basescu urma sa fie chemat, miercuri, la Parchet pentru a i se aduce în mod oficial la cunostiinţa calitatea de suspect, însa pâna la urma invitaţia la Parchet s-a amânat pentru o data care urmeaza sa fie stabilita.
Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/traian-basescu-pus-sub-urmarire-penala-pentru-spalare-de-bani_287656.html#ixzz46LdC4sFK

Mai citeste si:  Florin Tripa: "Guvernul propune fonduri de peste 27 de milioane de lei pentru administraţia locală din Arad"

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.